Хмельницька область: рятувальники навчають населення правил протипожежної безпеки в осінньо-зимовий період

Хмельницька область: рятувальники навчають населення правил протипожежної безпеки в осінньо-зимовий період

25.09.15 08:16 0 571
Рятувальники продовжують дбати про безпеку в помешканнях громадян, для цього проводять рейдові перевірки з метою запобігання пожеж у житловому секторі. Так, 23-24 вересня працівники ДСНС Ізяславщини навчали мешканців сіл Зубарі та Нечаївка, що належать до Тишевицької сільської ради, як запобігти пожежам у побуті. В свою чергу, старокостянтинівські рятувальники вирушили до населених пунктів Ладигівської, Губчанської та Вербородинської сільських рад, де закликали людей не допускати спалювати стерню та сухі рослинні рештки в екосистемах. Крім того, в сільських радах працівники ДСНС акцентували увагу посадовців на відповідну підготовку об’єктів, що будуть задіяні під час виборів, а також підготовку до осінньо-зимового періоду приміщень сільських рад.

У процесі подвірних обходів фахівці служби «101» акцентували увагу мешканців на утриманні приладів опалення у справному стані. Крім того, потрібно подбати й про металеві листи перед топковими отворами, щоб жарина чи навіть найменша іскра не пошкодили підлогу, а відтак і не спричинили пожежу.

Посилене інформування щодо правил безпечної поведінки рятувальники провели й у багатодітних родинах: загострили увагу батьків на необхідності прививати дітям поважне ставлення до правил безпеки змалку; нагадували про те, що сірники, запальнички та інші джерела відкритого вогню необхідно тримати від дітей поза межами досяжності.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі виявили ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ