На Рівненщині працівники ДАІ затримали зловмисників (+фото)

На Рівненщині працівники ДАІ затримали зловмисників (+фото)

25.09.15 13:44 0 547


Працівники ДАІ Рівненської області оперативно затримали осіб, які підозрюються у скоєнні правопорушення на автозаправній станції поблизу села Користь Корецького району.

23 вересня близько 13-ї години до чергового по управлінню Державтоінспекції від працівників автозаправної станції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих осіб, рухаючись автобусом «Мітсубіші Темса Престиж» білого кольору зайшли на заправку, взяли продукти харчування та, не розрахувавшись, залишили приміщення.

Помітивши дії чоловіків, оператор автозаправки попросив заплатити за алкогольні напої, які взяли чоловіки, проте останні сказали, що цього робити не будуть і нанесли працівнику АЗС тілесні ушкодження. Також чоловіки пошкодили зовнішнє дзеркало автомобіля «Джилі МК Крос», який був припаркований на території автозаправки.

Черговим по управлінню ДАІ було орієнтовано всі наряди Державтоінспекції, які в той час несли службу неподалік і повідомлено, що автомобіль «Мітсубіші Темса Престиж» рухається в напрямку міста Рівне.

Транспортний засіб, який підпадав під орієнтування, працівники ДАІ помітили та зупинили в селі Федорівка Корецького району.

Як з'ясувалося, автомобілем «Мітсубіші Темса Престиж» керував 37-річний житель міста Київ. Крім водія в автобусі перебувало ще 24 пасажири.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Корецького РВ УМВС України в Рівненській області.

Відомості за даним фактом внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Корецького РВ УМВС. Проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: cтаціонарні ...
Наступна новина: Повідомлення про вибухи у ...

КОМЕНТАРІ