На земельних торгах на Вінничині в оренду надали майже 29,5 гектарів землі для сільськогосподарського виробництва

На земельних торгах на Вінничині в оренду надали майже 29,5 гектарів землі для сільськогосподарського виробництва

26.09.15 17:08 0 601
На земельному аукціоні у Вінницькій області, що відбувся 25 вересня, землевпорядники продали права оренди на чотири земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва державної власності (за межами населених пунктів). Землі, щовіддали в оренду, розташовані на території Лука-Мелешківської сільської ради Вінницького району та Русавської сільської ради Ямпільського району Вінницької області. Загальна площа наділів складає майже 29,5 гектарів. В результаті конкуренції між інвесторами розмір річної орендної плати збільшивсяз 20 416 тис. гривен до 27 998тис.гривень.

Довідково:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні торги».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: для ...
Наступна новина: У Луцьку ветеранський ...

КОМЕНТАРІ