Призначено нового керівника Проекту Європейського Союзу «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» (+фото)

Призначено нового керівника Проекту Європейського Союзу «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» (+фото)

26.09.15 13:39 0 566
В Департаменті регіонального економічного розвитку облдержадміністрації вчора відбулась зустріч з групою експертів Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» з моніторингу реалізації проекту «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області». Окрім експертів з моніторингу проектів Програми ЄС Наталії Лукашенко та Бернарда Венделя цього разу у складі групи до Вінниччини завітав незалежний експерт Європейського Союзу Антоніо Кастро.

Вітаючи експертів, директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик подякував Представництву Європейського Союзу в Україні за сприяння у реалізації Програми ЄС, метою якої є в першу чергу відродження економічного потенціалу, як України в цілому, так і Вінницької області зокрема. Крім того, він ознайомив присутніх із економічною ситуацією в області та наголосив, що за всіма базовими показниками Вінниччина достатньо динамічно розвивається і займає ключові позиції.

Також, директор Департаменту ознайомив експертів зі станом реалізації проекту «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області». Зокрема, повідомив присутніх про виділення коштів обласного бюджету для спів-фінансування проекту. Проект мав деякі перепони, які були пов'язані з Партнерами проекту, але за допомогою експертів Програми ЄС, проблеми вдалось владнати. Департаментом, як Координатором проекту, було оголошено конкурс і призначено нового керівника проекту, яким став Нікітюк Валерій Петрович. Ним вже створена нова команда, яка вже приступила до реалізації проекту.

Під час зустрічі експерти мали змогу ознайомитись та поспілкуватися з кожним членом команди проекту. Бернард Вендель від імені експертів висловив задоволення ходом реалізації проекту та сподівання щодо зняття всіх можливих перепон при його впровадженні в повній мірі відповідно до вимог ЄС. В свою чергу Антоніо Кастро дав високу оцінку Координатору проекту, адже головна мета спільних дій полягає у тому, щоб допомогти інтегруватися вимушеним переселенцям із зони АТО та Криму у нових реаліях.

Також під час зустрічі команда проекту отримала консультативну допомогу експертів в частині послідовності дій по реалізації запланованих проектом заходів.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ