В Житомирській області сучасне сертифіковане підприємства Ружинщини.

В Житомирській області сучасне сертифіковане підприємства Ружинщини.

26.09.15 18:45 0 688
24 вересня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський перебував у робочій поїздці в Ружинському районі.

«Перебуваючи у районах, я обов'язково відвідую бюджетоутворюючі підприємства. Я особисто спілкуюсь з керівництвом, цікавлюсь проблемами для сприяння у їх вирішенні. Між інвесторами та владою повинні складися довірливі відносини. Моя політика – чітка та прозора: зберегти існуючих інвесторів в області та залучити нових», - сказав Сергій Машковський.

Керівник області відвідав підприємство, що займається переробкою молока та виготовленням молочної продукціх „Ружин-молоко”.

Ружинський молокозавод виробляє згущене молоко, сухе знежирене молоко, сухе жирне молоко, маргарин, сир кисломолочний, спреди.

Тут постійно вдосконалюється матеріально-технічна база заводу, оновлюється обладнання і проводяться реконструкції, що дозволяє збільшити якість і обсяги продукції.

Завод нарощує обсяги виробництва, сучасне обладнання дозволяє переробляти до 120 тонн молока в добу. Вся продукція, що випускається ДП «РУЖИН-МОЛОКО», сертифікована у відповідності з стандартами ISO. Продукція експортується до Азейбаржану, Арменії, Великобританії, Туркменістану, Молдови, Грузії, Узбекістану.

Тут працює 269 людей. Середня місячна заробітна плата – 2500 грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині за смерть ...
Наступна новина: Инновационная система ...

КОМЕНТАРІ