Житомирщина: уроки на відкритому повітрі у Ягнятині.

Житомирщина: уроки на відкритому повітрі у Ягнятині.

26.09.15 17:43 0 608
24 вересня, перебуваючи з робочою поїздкою у Ружинському районі, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав заклади освіти.

В Ружинській гімназії керівник області відвідав музей, присвячений історичній та культурній спадщині району.

«Ружинщина володіє унікальною історичною спадщиною, особливе значення серед якої мають культурні пам'ятки. Адже саме пам'ятки культури можуть розповісти про побут і традиції наших предків, що, безумовно, дуже важливо для нинішнього і майбутнього покоління. Я вдячний керівництву навчального закладу, що передають нащадкам духовність минулого», - прокоментував керівник області.

Ягнятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – незвичайний навчальний заклад. Деякі уроки вчителі проводять на відкритому повітрі. Для цього на території пришкільного парку стоять парти та стільці. Територія школи з ранньої весни до пізньої осені радує охайно доглянутими квітниками, високоврожайними кущами смородини та шкільним садом і городом, який забезпечує шкільну їдальню фруктами та овочами. Досліди з селекції та генетики рослин учні проводять у шкільній теплиці.

Сергій Машковський та керівництво району поклали квіти до монументу героям, які загинули за незалежність України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ