В Житомирській області у Новоград-Волинському районі дільничні інспектори міліції затримали крадія дротів зв'язку

В Житомирській області у Новоград-Волинському районі дільничні інспектори міліції затримали крадія дротів зв'язку

26.09.15 13:16 0 556
Демонтаж ліній електрозв'язку між селами Кануни та Кикова Новоград-Волинського району припинили дільничні, встановивши особу крадія. Нині 57-річний житель райцентру є фігурантом кримінального провадження.

До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення дирекції підприємства «Укртелекому» про те, що у селах району вчинено крадіжку ліній телефонного зв'язку. Підприємству було завдано збитків на суму 2000 гривень.

Правоохоронці провели низку заходів для розкриття злочину і встановили, що до його вчинення ймовірно причетний 57-річний житель Новограда-Волинського. Чоловік у скоєному зізнався, а за його місцем проживання міліціонери вилучили викрадений дріт.

На запитання слідчого чоловік пояснив, що зважився на крадіжку через брак грошей. Мовляв, не зміг влаштуватись на роботу з високою зарплатою, тому вирішив підзаробити таким чином.

Як розповів начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка, тепер чоловікові загрожує або ж штраф, або ж позбавлення волі на строк до 3 років, що передбачено ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Окрім того, правоохоронці перевіряють, чи не причетний чоловік до інших аналогічних кримінальних правопорушень, учинених на території району.

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медицинское оборудование
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ