Волинська область: у гості до рятувальників завітали вихованці дошкільного закладу

Волинська область: у гості до рятувальників завітали вихованці дошкільного закладу

26.09.15 15:31 0 608
24 вересня у місті Рожищі відбулася цікава пізнавальна акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». У цей день до рятувальників у гості завітали вихованці дошкільного навчального закладу №1 «Малятко».

В рамках акції було організовано спеціальну виставку, на якій представлено пожежно-рятувальну техніку та спорядження. Діти з цікавістю слухали пізнавальну лекцію працівників ДСНС про правила безпеки, зі щирим захватом роздивлялися пожежну техніку та вчилися жити у країні, де немає пожеж та біди, оскільки всі діти там знали про безпеку і дотримувалися правил безпеки життєдіяльності.

Саме таку змістовну екскурсію для найменших мешканців міста Рожище влаштували вихователі, а підтримали її рятувальники. Бо хто, як не вони, знають з власного досвіду про наслідки дитячих забав з вогнем, адже близько 14 відсотків від загальної кількості становлять пожежі, спричинені дитячими пустощами з вогнем. А отже вчасне повідомлення про вогняне лихо рятує не одне життя, тож діти всі разом вчилися набирати номер Служби Порятунку «101». Також, були продемонстровані різні методи боротьби з пожежами.

Під час проведення акції дітям було роздано наочну агітацію з правилами поведінки на воді та дотриманням правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемах.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині сучасна ...

КОМЕНТАРІ