В Закарпатській області мукачівські правоохоронці менш ніж за добу розшукали зниклого хлопчика

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці менш ніж за добу розшукали зниклого хлопчика

26.09.15 15:39 0 711
Правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей м. Мукачева знайшли 15-річного хлопчину, який пішов з дому і не повернувся. Юного утікача міліціонери знайшли у мікрорайоні Паланок у м. Мукачеві. Хлопець втік від бабусі з якою проживає.

Із заявою про зникнення онука до чергової частини міськвідділу міліції звернулася бабуся зниклого. Старенька розповіла, про те що її 15-річний онук у середу, 23 вересня, близько 10 години пішов з дому в невідомому напрямку. Також жінка додала, що хлопчина ходить на милицях. У нього перелом правої ноги.

На пошуки дитини був націлений особовий склад Мукачівського міського відділу міліції. Відповідно розіслані орієнтування з прикметами хлопця до всіх міських та районних міліцейських відділів області.

- Ми перевіряли усі ринки, вокзали та інші місця, де міг би перебувати хлопець. Пошуки таки дали свої результати, - розповідає начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей м.Мукачева Василь Соскіда.

Розшуковики Олександр Корчнявий та Володимир Рипич знайшли утікача у мікрорайоні Паланок, де хлопчина перебував в одній з новобудов. Хлопець пояснив свій вчинок тим, що він не хоче проживати з бабусею та батьками тому й пішов з дому.

Правоохоронці міського відділу міліції провели профілактичну бесіду з неповнолітнім про неприпустимість такої поведінки. Утікача помістили до дитячого притулку у смт. Батьово Берегівського району.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині сучасна ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ