Ужгородські ДАІвці контролюють не лише водіїв,а й пішоходів

Ужгородські ДАІвці контролюють не лише водіїв,а й пішоходів

26.09.15 13:03 0 560
Під час спільного рейду журналістів та працівників ДАІ в м. Ужгороді, лише за годину в центрі міста зафіксували 4 порушення правил дорожнього руху. В поле зору правоохоронців потрапили і пішоходи-порушники.

З ранку, в обласному центрі Закарпаття, два наряди ДАІ разом із журналістами провели спільний рейд з виявлення порушників Правил дорожнього руху на площах Петефі та Корятовича. Упродовж спільного рейду працівники ДАІ склали 4 протоколи на водіїв-порушників за статтею 122 ч.1 КУпАП (Порушення зупинки чи стоянки).

Два порушення ПДР зафіксували біля зеленого ринку на Корятовича. Водії-правопорушники запаркували свої авто «другим рядом», що унеможливило виїзд автомобілів із стоянки та ускладнило рух транспорту проїжджою частиною дороги.

Окрім водіїв, правила дорожнього руху порушували і пішоходи, які наражали на небезпеку як себе, так і інших. До прикладу, двоє жінок, на площі Петефі, переходили дорогу на червоне світло світлофора. Державтоінспектори не карали порушників, але зреагували відразу, провівши з ними профілактичну бесіду. Обидві порушниці пообіцяли в майбутньому більше не переходити дорогу на червоне світло світлофора та стати більш уважними учасниками дорожнього руху. Адже вигравши секунду, можна втратити життя.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ