До міліції Закарпаття надійшло нове звернення Геннадія Москаля про спроби підкупу виборців

До міліції Закарпаття надійшло нове звернення Геннадія Москаля про спроби підкупу виборців

26.09.15 10:49 0 567
* До Управління МВС в Закарпатській надійшло звернення голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля щодо підкупу виборців. Цього разу у Берегові та Берегівському районі.

Раніше Закарпатської ОДА вже звертався до закарпатської міліції з вимогою не допустити підкуп виборців на майбутніх місцевих виборах та попередив правоохоронців про вже відомі йому факти підкупу виборців на користь однієї з політичних партій у Мукачівському та Хустському районах. Цього разу надійшло аналогічне повідомлення щодо спроб підкупу виборців у Берегові та Берегівському районі. Очільник закарпатської міліції дав вказівку провести ретельне розслідування заяв посадовця. Якщо підозри підтвердяться – «скупникам голосів» загрожує кримінальна відповідальність згідно з чинним законодавством.

Повідомляти про порушення під час виборчої кампанії та виборчого процесу громадяни можуть цілодобово за номером «гарячої лінії» 0-312-695-050.

В милицию Закарпатья поступило новое обращение Геннадия Москаля о попытках подкупа избирателей

В Управление МВД в Закарпатской поступило обращение председателя Закарпатской облгосадминистрации Геннадия Москаля о подкупе избирателей. На этот раз в Берегово и Береговском районе.

Ранее Закарпатской ОГА уже обращался к закарпатской милиции с требованием не допустить подкуп избирателей на предстоящих местных выборах и предупредил правоохранителей об уже известных ему фактах подкупа избирателей в пользу одной из политических партий в Мукачевском и Хустском районах. На этот раз поступило аналогичное сообщение о попытках подкупа избирателей в Берегово и Береговском районе.

Глава закарпатской милиции дал указание провести тщательное расследование заявлений чиновника. Если подозрения подтвердятся - «скупщикам голосов» грозит уголовная ответственность согласно действующему законодательству.

Сообщать о нарушениях во время избирательной кампании и избирательного процесса граждане могут круглосуточно по телефону «горячей линии» 0-312-695-050.

СЗГ УМВС в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ