На Рівненщині затримали парубка,який обкрадав пенсіонерів

На Рівненщині затримали парубка,який обкрадав пенсіонерів

26.09.15 12:13 0 560
Із заявами про крадіжку грошей звернулися до зарічненських правоохоронців двоє пенсіонерів. Мешканці села Прикладники повідомили, що на час їхньої відсутності невідомі проникли у помешкання, звідки і забрали кошти.

Увечері до будинку 75-річного чоловіка зловмисник потрапив, розбивши віконне скло. На той момент він із дружиною були у храмі, а повернувшись, побачили пошкоджене вікно. Коли зайшли до оселі, виявили там повний безлад і відсутність у шафі гаманця із 130 гривнями.

В аналогічний спосіб наступного дня вранці злодій навідався до ще одного пенсіонера цього ж села, із оселі якого поцупив 300 гривень та 130 тисяч білоруських рублів (орієнтовно 162 гривні).

Правоохоронці одразу ж встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний односелець потерпілих. Сам парубок із неблагополучної сім`ї і вже двічі притягався за крадіжки, за що нині відбуває умовний термін покарання.

— За цими фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), — зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Зарічненського РВ УМВС України в Рівненській області Ростислав Супрунюк. — За скоєне, відповідно до санкції статті, молодику загрожує до шести років позбавлення волі.

Марія ПОЛЮХОВИЧ,

Зарічненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ