У Рівненській області рятувальники навчали населення правилам пожежної безпеки в побуті під час осінньо-зимового періоду

У Рівненській області рятувальники навчали населення правилам пожежної безпеки в побуті під час осінньо-зимового періоду

26.09.15 10:12 0 594
З метою проведення агітаційно-масових заходів, що направлені на запобігання виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, підвищення рівня обізнаності громадян вимогам безпечної життєдіяльності в місті Рівне, працівниками Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено відпрацювання житлового сектору.

Метою даного відпрацювання є попередження виникнення пожеж, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті. У ході відпрацювання здійснені обходи житлових будівель, осіб, що відносяться до групи підвищеного ризику, - самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, осіб, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки. Вищезгаданим громадянам вручено листівки, плакати та пам’ятки з правилами пожежної безпеки в побуті у зимовий період.

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області звертається до усіх мешканців з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером 101!

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ