Сергій Надал обговорив з учасниками проекту «Тернопіль – студентська столиця України» молодіжні ініціативи

Сергій Надал обговорив з учасниками проекту «Тернопіль – студентська столиця України» молодіжні ініціативи

26.09.15 08:10 0 607
24 вересня у приміщенні міської ради під головуванням міського голови Сергія Надала відбулось засідання робочої групи проекту «Тернопіль – студентська столиця України». У робочу групу входять керівники ВНЗ Тернополя, представники органів місцевого самоврядування та молодіжних громадських організацій.

«У вишах міста розпочалося навчання і ми продовжуємо реалізацію проекту «Тернопіль - студентська столиця», у рамках якої збираємо ініціативи тернопільської молоді, щоб допомогти їм втілити їх у життя, - розповідає очільник Тернополя. - нам презентували шість проектів, які не потребують значних ресурсів, проте дадуть позитивний результат для міста. Запропоновані проекти дуже різні - від облаштування велопарковок і до мистецьких ініціатив. Перший проект буде реалізований уже через тиждень».

Зазначимо, що кожного року управління сім’ї, молодіжної політики та спорту міської ради проводить конкурс проектів серед молодіжних громадських організацій Тернополя на кращий проект і виділяє кошти на реалізацію проектів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Науковці та практики ...

КОМЕНТАРІ