Представили новопризначеного начальника управління ДПтС України в Тернопільській області

Представили новопризначеного начальника управління ДПтС України в Тернопільській області

26.09.15 11:15 0 593
Новим керівником управління Державної пенітенціарної служби України (ДПтС) в Тернопільській області став підполковник внутрішньої служби Андрій Шацький. Представив новопризначеного начальника колективу 25 вересня Голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Палагнюк.

Серед запрошених гостей були присутні голова обласної Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, начальник головного управління юстиції в Тернопільській області Едуард Кольцов, прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк, начальник управління МВС України в Тернопільській області Олександр Богомол, начальник управління Служби безпеки України в Тернопільській області Олексій Ушанов, перший заступник начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Ігор Павук.

Голова служби привітав із призначенням на посаду нового начальника ДПтС та наголосив на основні пріоритетні завдання, які визначені для пенітенціарної служби України. Також до привітань приєдналися присутні гості, які побажали новому начальнику успіхів у подальшій нелегкій роботі.

Степан Барна зазначив, що гарантує взаємопідтримку у подальшії діяльності.

«Пропоную залучати ув'язнених до проведення важливих робіт в області. На даний час це облаштування дитячих майданчиків. Надалі планується пошиття форми для військових. Це замовлення взяло наше підприємство «Текстерно», - продовжив Степан Барна. – Ми зі своєї сторони повинні забезпечити умови перебування ув'язнених, які б відповідали європейським стандартам».

Новопризначений начальник управління ДПтС України в Тернопільській області Шацький Андрій Петрович подякував керівництву ДПТС України, співробітникам та присутнім гостям за довіру, яку вони висловили, призначивши на цю посаду.

Довідково:

Шацький Андрій Петрович - народився 18 червня 1977 року в м. Дубно Рівненської області.

У 1998 році – закінчив Київський інститут внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Освіта – повна вища.

З 27 липня 1994 року проходить службу в Державній кримінально-виконавчій службі. Упродовж наступних двадцяти років пройшов шлях від начальника відділення соціально-виховної та психологічної служби Замкової виправної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Хмельницькій області (№ 58) до начальника управління ДПтС України в Тернопільській області.

Перед призначенням на посаду начальника управління працював першим заступником начальника управління ДПтС України в Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про ...
Наступна новина: Підприємство ...

КОМЕНТАРІ