Візит Надзвичайного і Повноважного посла Королівства Бельгія в Україні до Полонського району

Візит Надзвичайного і Повноважного посла Королівства Бельгія в Україні до Полонського району

26.09.15 11:13 0 664
24 вересня 2015 року Полонський район відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Королівства Бельгія в Україні пан Люк Якобс.

На межі Житомирської та Хмельницької областей пана посла зустрічали голова Полонської районної державної адміністрації Олександр Нагурний та голова Полонської міської ради Франц Скримський.

У ході спілкування пана Люка Якобса з керівництвом району та міста обговорено питання можливого залучення інвестицій в аграрний сектор економіки району, розширення капіталовкладень у сільськогосподарську сферу району, створення замкнутого циклу по переробці сільськогосподарської продукції, розвитку тваринництва в районі, будівництва сучасних комплексів з вирощування великої рогатої худоби. Також обговорено питання покращення роботи ТОВ НВП “Канола Поділля”, а ще запропоновано долучитись до будівництва санаторію на радонових водах у м. Полонному.

Окрім цього, гості мали можливість ознайомитись з соціально-культурним та освітнім потенціалом Полонського району. Пан Люк Якобс високо оцінив проведену роботу щодо здійснення реформи з децентралізації влади та конституційної реформи. На завершення візиту посол відвідав костел св. Анни в м. Полонному.

Відділ організаційної роботи,

інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Попередження про ...

КОМЕНТАРІ