Відбувся VІІ обласний Форум бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотек@ – діалог,культура,мир»

Відбувся VІІ обласний Форум бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотек@ – діалог,культура,мир»

26.09.15 14:49 0 571
24 вересня 2015 року в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Миколи Островського в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек відбувся VІІ обласний Форум бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотек@ – діалог, культура, мир».

Форум розпочався з ярмарки соціальних ініціатив «Бібліотечні інновації для розвитку громад», яка проходила в сквері імені Т.Г. Шевченка. Відкрили ярмарок начальник управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Трунова І.М., заступник начальника управління-начальник відділу управління культури національностей та релігій Граділь В.В. та директор Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Миколи Островського Синиця Н.М.

На ярмарку були представлені понад 45 бібліотек області, у тому числі 16 сільських, які представили експозиції інноваційних бібліотечних послуг спрямованих на розвиток та співпрацю з місцевими громадами. Також були представлені бібліотечні майстерні.

Після ярмарку в приміщенні читального залу Хмельницької ОУНБ прийшло урочисте засідання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

З вітаннями до присутніх звернулися заступник начальника управління-начальник відділу управління культури національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації Граділь В.В., голова обласної організації працівників культури Луценко М.О., та директори обласних бібліотек.

На форумі відмітили переможців ярмарку соціальних ініціатив «Бібліотечні інновації для розвитку громад», обласного конкурсу на кращий веб-сайт бібліотеки, конкурсу на кращий відеопрезентаційний матеріал «Інформаційний пункт електронних послуг», обласного конкурсу «Кращий краєзнавчий посібник».

Учасники урочистостей мали змогу обговорити роботу бібліотек області поділитися послугами, історіями успіху щодо якісного обслуговування місцевих громад під час бібліотечного бранчу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальні підприємства ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ