Хмельницька область: в Шепетiвському районi вiдбулося відкриття дитячого садочку «Зернятко»

Хмельницька область: в Шепетiвському районi вiдбулося відкриття дитячого садочку «Зернятко»

26.09.15 14:26 0 531
«Діти мають отримувати якісні освітні послуги та підготовитись до здобуття шкільної освіти». На цьому наголосив голова Шепетівської районної державної адміністрації В'ячеслав Петров вітаючи жителів села Лотівка Шепетівського району з довгоочікуваною подією – відкриттям дитячого садочку «Зернятко».

«Мені дуже приємно бути присутнім на цьому чудовому святі. Це святкова подія не лише для села, а й для району. Адже, охоплення дітей дошкільною освітою – це пріоритетні завдання, які стоять перед органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Діти мають отримувати якісні освітні послуги та підготовитись до здобуття шкільної освіти, незалежно від того де вони проживають - у місті чи селі. Звісно, є труднощі соціально-економічного характеру. Але життя триває, народжуються діти. Тому ми зобов'язані забезпечити всі необхідні умови для їх виховання, навчання та адаптації у соціумі» - сказав у своєму виступі В'ячеслав Анатолійович.

До церемонії урочистого перерізання святкової стрічки також було запрошено заступника голови РДА Наталію Собчук, голову Лотівської сільської ради Олександра Павлюка та заступника голови правління Корпорації «Сварог Вест Груп» Володимира Стецюка.

Гості бажали дітям та громаді села здоров'я, щастя, радості, успіхів та миру. Натомість, представникам місцевої влади висловив побажання подальшої плідної праці на благо розвитку району та добробуту його жителів.

Садочок розрахований на більше ніж двадцять місць, тому потреба у забезпеченні дошкільною освітою дітей у цьому селі фактично можна вважати вирішеною. Кімнати закладу обладнані новими меблями для навчання та відпочинку, також у наявності є необхідні матеріальна база для розвитку та різноманітних ігор.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ