У Хмельницькій області облдержадміністрація сприяє врегулюванню конфліктої ситуації у селі Кузьминці Теофіпольського району

У Хмельницькій області облдержадміністрація сприяє врегулюванню конфліктої ситуації у селі Кузьминці Теофіпольського району

26.09.15 09:47 0 1056
В селі Кузьминці Теофіпольського району розгорнувся конфлікт між керівниками сільськогосподарського виробничого кооперативу «Кузьминці» та селянським (фермерським) господарством «Кузьминці» щодо здійснення господарської діяльності на території майнового комплексу, розташованого у вказаному населеному пункті.

Для врегулювання ситуації, що склалась, голова адміністрації Михайло Загородний скликав робочу групу з цього питання.

«Наше завдання - проаналізувати ситуацію, що відбулася в Теофіпольському районі. Ми не повинні займати чиюсь позицію, ми маємо стримати напругу та сприяти, щоб ситуація вирішилась в правовому полі», – зазначив на початку зустрічі очільник області.

Начальник сектору юридичного забезпечення УМВС України в Хмельницькій області, член робочої групи Володимир Мержук в свою чергу відмітив, що вказану конфліктну ситуацію, яка склалась навколо земельних паїв та майнового комплексу в селі Кузьминці, можливо та необхідно вирішувати виключно шляхом подання відповідних позовів до суду на підставі ухвалених судових рішень (після набрання ними законної сили) за наслідками їх розгляду.

Усі присутні зайняли чітку позицію прозорого та об'єктивного розгляду питання. «Бізнесові інтереси того чи іншого господарства нас не цікавлять, нас цікавить порядок і спокій на території, – наголосив Михайло Васильович. - Ми повинні врегулювати ситуацію, аби фермери не боялися, що до них хтось може прийти і різними методами хотітиме забрати їх майно», – сказав на завершення посадовець.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кращі правознавці Луцька

КОМЕНТАРІ