На Хмельниччині рятувальники навчають дітей правилам безпечної поведінки

На Хмельниччині рятувальники навчають дітей правилам безпечної поведінки

26.09.15 10:52 0 572
25 вересня працівники 2-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області завітали в школу с. Ходорівці, де навчали дітей та педагогів правилам безпеки життєдіяльності. До проведення долучилися і працівники швидкої медичної допомоги медицини катастроф Кам’янець-Подільського району.

Учасникам заходу вогнеборці продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та пожежо-технічне обладнання, розповіли, як правильно користуватися вогнегасниками. Практично відпрацювали евакуацію дітей з навчального закладу. Також, рятувальники здійснили показові навчання, під час чого здійснили розвідку пожежі та пошук потерпілих у складі ланки газодимозахисної служби.

Під час проведення заходів усі бажаючі змогли відчути себе у ролі справжніх рятувальників, приміряти бойовий одяг та ліквідувати умовну пожежу.

Працівники пожежно-рятувальної служби звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки в побуті при користуванні електричними приладами, застерегли школярів від небезпечних забав із сірниками та запальничками. Крім цього, діти дізналися про заходи безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. В ході заходу серед дітей були розповсюджені листівки та пам’ятки з правилами безпечної поведінки в побуті.

Всі присутні подякували рятувальникам, а діти запевнили, що у майбутньому багато з них спробує себе у цій не легкій справі – рятувати людські життя та здоров’я.

2 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС Україниу Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До міліції Закарпаття ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ