рятувальники відзначили фотороботу «На передовій» на фотовиставці «Хмельницький крізь об’єктив»

рятувальники відзначили фотороботу «На передовій» на фотовиставці «Хмельницький крізь об’єктив»

26.09.15 11:34 0 590
24 вересня у приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва відбулося урочисте відкриття фотоконкурсу «Хмельницький крізь об’єктив» та нагородження його переможців. Цьогоріч у фотоконкурсах, присвячених Дню міста Хмельницького, взяли участь 63 учасники, які подали на конкурс 353 роботи. На захід, який вже в одинадцяте відбувається в обласному центрі, завітали й рятувальники, щоб відзначити хмельницького фотографа Олександра Савенка.

Від начальника 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олександра Свірчука фотограф одержав подяку та цінний подарунок за популяризацію професії рятівника. Адже фоторобота Олександра Савенка «На передовій», де зображені хмельницькі вогнеборці під час ліквідації пожежі, відображає всю складність та важкість праці рятівників. Фотомитець застав рятувальників саме під час гасіння масштабної пожежі в обласному центрі, що сталася кілька років тому на складі, де зберігались штучні квіти.

Фотограф не приховував свого здивування та аж ніяк не сподівався, що працівники ДСНС прийдуть відзначити його роботу та старання.

Тож, побажаємо Олександру Савенку здобути перемогу за фото «На передовій» у номінації «Приз глядацьких симпатій», адже виставка триватиме ще місяць. Всі відвідувачі виставки мають чудову нагоду помилуватися містом над Бугом у фотографіях, а також проголосувати за кращу роботу залишивши свій відгук за одну з фоторобіт, яка найбільше їм сподобалась, у спеціальній скриньці.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ