На Вінниччині відзначили переможців ХІI Регіонального конкурсу «Бізнес – еліта Поділля» (+фото)

На Вінниччині відзначили переможців ХІI Регіонального конкурсу «Бізнес – еліта Поділля» (+фото)

27.09.15 13:01 0 685
Найкращі представники бізнесових кіл Вінниччини отримали нагороди у семи номінаціях ХІI Регіонального конкурсу «Бізнес –еліта Поділля».

Урочиста церемонія нагородження відбулась 25 вересня, на території готельно-ресторанного комплексу «Дубовий Гай» за участю голови облдержадміністрації Валерія Коровія, першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, народного депутата України Сергія Кудлаєнка, депутатів Вінницької обласної Ради, керівників департаментів облдержадміністрації.

Валерій Коровій розпочав церемонію вручення престижних нагород із номінації «Вершина Лідерства». У цій номінації лауреатами стали 8 підприємств.

«Цей рік був дуже непростий і для влади і для бізнесу»,- зауважив очільник області,- «дуже багато викликів стоять перед нами, але ми зміцніли духом і можемо з упевненістю сказати, що рухаємося вперед. Ми отримуємо нову якість як України в цілому, так і українського бізнесу ».

Валерій Коровій подякував представникам бізнесу Вінниччини, за те, що у важкі для країни часи вони підставили своє плече, допомагаючи армії, разом з усією подільською громадою годуючи та одягаючи військових.

Голова облдержадміністрації висловив впевненість, що реалізація угоди з ЄС, перші результати якої ми вже починаємо відчувати, дасть новий поштовх для розвитку бізнесу.

З особливою гордістю і повагою, очільник Вінниччини вручив лауреатам пам'ятні відзнаки «Вершина Лідерства» та дипломи , що посвідчують високе звання.

Решту нагород представники компаній отримали у номінаціях: «Компанія-лідер» (17 підприємств), «Якість»

(20 підприємств), «Наша марка» (17 підприємств), «Довіра» (20 підприємств), «Надійність» (17 підприємств), «Стабільність» (17 підприємств).

Свято доповнила яскрава концертна програма та смачні страви від вінницьких виробників.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ