На Вінничині в чотирьох автопригодах постраждало п'ятеро осіб

На Вінничині в чотирьох автопригодах постраждало п'ятеро осіб

27.09.15 12:03 0 558
За минулу добу на Вінниччині сталося чотири дорожньо-транспортних пригоди, в яких постраждало п'ятеро людей.

На автодорозі Вінниця-Бар в районі Медмістечка по Барському шосе сталося зіткнення автомобілів "Део Ланос" та "Фольцваген Гольф-2", який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП 55-річний водій «Део Ланос» з тілесними ушкодженнями госпіталізований в реанімаційне відділення вінницької лікарні. 19-річний житель Літинського району, який був за кермом «Фольцвагена Гольф-2», не постраждав.

В м. Іллінці по вул. Кірова біля Іллінецького цукрового заводу водій автомобіля "Пежо - Експерт", 33-річний місцевий житель, не впорався із керуванням та допустив зіткнення із вантажним автомобілем "Рено", який стояв на узбіччі.

Внаслідок ДТП водій «Пежо-Експерт» та пасажир автомобіля "Рено" , 48-річний житель с. Кальник, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

В м. Могилів-Подільського по вул. Пушкінській автомобіль "Опель Віваро" скоїв наїзд на мопед «Сабуру» під керуванням 31-річного мешканця району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія мопеду з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до травматологічного відділення районної лікарні.

За попередніми даними слідства, 33-річний водій іномарки не надав перевагу в русі мопеду.

На автошляху Тиврів-Шпиків біля с. Івонівці водій автомобіля "Тойота Лендкрузер", 39-річний житель м. Вінниці, не впорався з керуванням та з'їхав з дороги в кювет.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому руки та госпіталізований.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Инновационная система ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ