Упродовж доби рятувальниками Житомирщини ліквідовано 6 пожеж,врятовано 1 особу та знищено 4 вибухонебезпечні предмети

Упродовж доби рятувальниками Житомирщини ліквідовано 6 пожеж,врятовано 1 особу та знищено 4 вибухонебезпечні предмети

27.09.15 13:33 0 615
За добу з 25 на 26 вересня до оперативно-рятувальної служби Житомирської області надійшло 18 повідомлень про різного роду надзвичайні події, у результаті яких 11 осіб отримали травми, загиблих немає. Серед постраждалих 6-ро людей травмовані внаслідок дорожньо-транспортних пригод та 5 осіб госпіталізовані до опікового відділення обласної лікарні, отримавши у побуті опіки паром та окропом.

Безпосередньо підрозділами Управління ДСНС у Житомирській області успішно ліквідовано 6 пожеж, тричі надано допомогу в ДТП та врятовано 1 особу.

Зокрема, у с. Соловіївка Брусилівського району внаслідок зіткнення автомобіля з електроопорою стався витік пального. Відділенням 6-ї державної пожежно-рятувальної частини проводились аварійні роботи по змиванню пального з проїжджої частини дороги.

У Черняхові за допомогою до служби порятунку «101» звернулися очевидці ДТП, що сталося у центрі селища. Вони побачили, як у припарковані на узбіччі дороги «Жигулі» в’їхав автомобіль «Chevrolet Lacetti». На щастя, перше авто було порожнє. Водій другого легковика зміг самовільно вийти з машини, однак його пасажирові знадобилася допомога – під час зіткнення він отримав травми та заклинило замок у дверях автівки. Прибулі за викликом бійці ДСНС за допомогою гідравлічних інструментів розтиснули дверцята, вивільнили з полону пасажира та викликали на місце події медиків швидкої допомоги і працівників ДАІ.

Також вчора піротехнічним підрозділом аварійно-рятувального загону Управління ДСНС здійснено виїзд відповідно до отриманої напередодні заявки від населення - у с. Садки Житомирського району виявлено та згодом вилучено і знищено 3 артилерійських снаряди та 1 мінометну міну часів другої світової війни. Загалом піротехніками області цьогоріч знешкоджено понад 900 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Польщі обурилися через ...
Наступна новина: Чернівці: Освіта та ...

КОМЕНТАРІ