В Житомирській області у Любарі оперативники затримали молодика,який прийшов в кафе з наркотиками

В Житомирській області у Любарі оперативники затримали молодика,який прийшов в кафе з наркотиками

27.09.15 18:19 0 677
Оперативники карного розшуку Любарського РВ УМВС Житомирщини під час поверхневого огляду відвідувача кафе в одному з сіл району виявили у чоловіка два паперових пакунки з коноплею. У рамках розпочатого кримінального провадження з'ясовується призначення рослинних наркотиків.

Під час оперативно-профілактичних заходів у с. Громаді правоохоронці звернули увагу на одного з відвідувачів місцевого кафе, який, побачивши міліціонерів, намагався відразу покинути заклад.

Як розповів начальник сектору карного розшуку Любарського РВ УМВС Віктор Плис, оперативники підійшли до чоловіка та попросили надати документи для перевірки. При цьому той помітно занервував, що викликало ще більші підозри.

Коли під час поверхневого огляду у чоловіка виявили згортки з висушеними та подрібненими рослинами конопель, причини такої поведінки сталі очевидні.

Затриманого, який виявився 30-річним жителем с. Старого Любара, доставили до райвідділу міліції. Там він пояснив, що обидва пакунки, вагою близько 10 гр, зберігав для власних потреб і не збирався продавати.

Нині ця інформація перевіряється. Вилучене направлено для проведення експертного дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловікові може загрожувати покарання як у вигляді штрафу, так і позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Любарського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ