В Житомирській області коростишівські міліціонери розшукують крадія

В Житомирській області коростишівські міліціонери розшукують крадія

27.09.15 15:07 0 532
До Коростишівського райвідділу міліції звернулася 47-річна киянка із повідомленням про крадіжку електроинструменту з її дачного будинку в с. Продубіївці. Тривають заходи щодо встановлення злодія та повернення викраденого.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, працівники міліції встановили, що до вчинення кримінального діяння причетний 38-річний житель Попільнянського району. Нині триває його розшук.

За чинним законодавством таємне заволодіння майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов'язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забудьте й самі подбати про безпеку свого майна.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області у ...
Наступна новина: «Благодійний фонд ...

КОМЕНТАРІ