Луцьк: микола Романюк привітав колектив підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія “Богдан Моторс” з ювілеєм

Луцьк: микола Романюк привітав колектив підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія “Богдан Моторс” з ювілеєм

27.09.15 17:25 0 793
В одному із цехів Дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія “Богдан Моторс” відбулися урочисті заходи, присвячені 60-річчю підприємства. Директор заводу Микола Джула розповів про історію заводу, його виробничі потужності, який за час своєї діяльності виготовив півмільйона одиниць продукції, від автолавок та “Волинянок” до автобусів та тролейбусів “Богдан”.

Машинобудівників з ювілеєм підприємства та професійним святом привітали та вручили відзнаки голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова обласної ради Валентин Вітер, Луцький міський голова Микола Романюк, представники корпорації “Богдан Моторс”, галузевої профспілки, інші високоповажні гості.

Володимир Гунчик у вітальному слові акцентував на тому, що машинобудівники краю ­ це потужна громада, яка здатна виконувати важливі завдання. Це він знає з власного досвіду, адже близько тридцяти років працював на цьому підприємстві. Він побажав колективу подальших успіхів, удачі, злагоди та вручив урядові відзнаки та нагороди обласної державної адміністрації.

Від депутатського корпусу обласної ради та себе особисто колективу подякував за працю та вручив Почесні грамоти та Подяки обласної ради Валентин Вітер.

Микола Романюк, вітаючи теперішній колектив заводу та його ветеранів з ювілеєм, акцентував, що вони є гордістю нашого міста, області, держави, як зразкове підприємство галузі машинобудування. “Щиро вітаю вас з ювілеєм підприємства та професійним святом - Днем машинобудівника. Хочу побажати, щоб був мир у нашій країні, цехи вашого заводу не вміщали замовлень. Дякую за працю від себе і лучан, адже ваше підприємство сплачує податки до місцевого бюджету, і ми маємо можливість за ці кошти вирішувати багато проблем, які є у місті. Бажаю вам, щоб фортуна була з вами і Бог вас оберігав”, - сказав міський голова.

Микола Романюк нагородив Почесною грамотою міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток автомобілебудівної галузі України, а також з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника працівників дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс»: Олексюка Володимира Михайловича, начальника кузовного цеху підприємства; Поліщук Зінаїду Євгеніївну, маляра 4 розряду фарбувального цеху підприємства; Шевчика Віктора Володимировича, слюсаря з механоскладальних робіт 5 розряду складального цеху підприємства.

Також вручив Подяку міського голови за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у розвиток автомобілебудівної галузі України, а також з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника працівникам дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс»: Барану Віктору Віталійовичу, провідному інженеру-технологу механо-заготівельного цеху підприємства; Бичку Олександру Сафроновичу, слюсарю з механоскладальних робіт кузовного цеху підприємства; Власюк Валентині Юхимівні, контролеру матеріалів, металів, напівфабрикатів та виробів відділу технічного контролю управління якості підприємства; Горецькій Надії Петрівні, завідувачу складом відділу збуту підприємства; Мазурку Геннадію Федоровичу, начальнику відділу комплектації управління логістики підприємства; Митурі Ірині Миколаївні, економісту з планування економічного відділу підприємства; Петрук Іванні Григорівні, керівнику групи обліку ПДВ та реалізації продукції бухгалтерії підприємства; Сандриці Миколі Миколайовичу, штампувальнику механо-заготівельного цеху підприємства; Семенович Ірині Павлівні, провідному інженеру з підготовки виробництва підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ