У Чернівцях ще 172 учасника АТО отримали земельні ділянки

У Чернівцях ще 172 учасника АТО отримали земельні ділянки

27.09.15 13:00 0 652
172 учасникам АТО рішенням сесії міської ради надано дозволи на складання проекту відведення земельної ділянки у власність за рахунок земель запасу міста для будівництва та обслуговування житлового будинку.

Усі земельні ділянки для учасників АТО мають площу у середньому 0,05- 0,06 га і розташовані у земельних масивах в районі вул. Д. Лукіяновича та Коломийської. Інженерні комунікації у зазначених нових житлових масивах будуть облаштовуватися за кошти міської громади.

Земельну ділянку площею 8 соток для будівництва житлового будинку на провул.Ракетному надано також родині загиблого в АТО волонтера Романа Шлюсара.

Загалом на обліку для отримання земельних ділянок для індивідуального будівництва житла у Чернівцях перебуває понад 900 учасників АТО. Окрім того, 134 учасника АТО подали заяви на виділення землі для ведення садівництва, дві з яких вже задоволено.

Станом на 25 вересня земельні ділянки для будівництва житла отримали 200 учасників АТО та 14 сімей загиблих Героїв.

Заяви на виділення земельних ділянок учасникам АТО виносяться на розгляд сесії міської ради після погодження Координаційним центром з питань соціальної та психологічної підтримки учасників антитерористичної операції.

Міський голова Олексій Каспрук зазначив, що у земельних масивах в районі вулиць Д.Лукіяновича та Коломийської, де будуть розбудовуватися нові житлові райони, є можливість вже до кінця цього року виділити землю для будівництва житла усім учасникам АТО, які перебувають на обліку і цього потребують.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лазерная гравировка по ...
Наступна новина: На Вінниччині відзначили ...

КОМЕНТАРІ