У Чернігові відзначили День машинобудівника України та 20-річчя корпорації «Еталон»

У Чернігові відзначили День машинобудівника України та 20-річчя корпорації «Еталон»

27.09.15 12:28 0 667
25 вересня на Красній площі Чернігова проведена виставка продукції підприємства ПрАТ «Чернігівський автозавод». Виставка приурочена до Дня машинобудівника України, що відзначається 27 вересня.

В урочистому відкритті виставки взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, міський голова Олександр Соколов. Керівництво міста та області, працівники машинобудівного підприємства та громадськість міста ознайомились з представленими експонатами.

Після огляду у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка пройшли урочисті збори з нагоди Дня машинобудівника та 20-річчя заснування корпорації «Еталон».

Вітаючи присутніх із професійним святом, Президент корпорації Володимир Бутко відзначив, що «попри неоднозначні й складні часи корпорація живе за своїми законами, продовжує свою роботу завдяки професіоналізму та сумлінності її працівників». Також, Володимир Бутко підкреслив, що корпорація має тісне співробітництво з країнами: Польща, Угорщина, Литва, Латвія, Німеччина, Бельгія та ін.

Під час святкової церемонії перехідний прапор корпорації «Еталон» вручено Чернігівському ковальському заводу, який у 2015 році визнано кращим підприємством корпорації.

З професійним святом працівників галузі зі сцени привітали голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, міський голова Олександр Соколов, голова Деснянської районної у місті ради Юрій Горбань.

У виступах зазначено, що машинобудування – це основна галузь, за рівнем розвитку якої визначають рівень успішності економічного розвитку країни.

Міський голова Олександр Соколов подякував всім працівникам галузі машинобудування у місті та висловив сподівання, що підприємства міста, які входять у корпорацію, нарощуватимуть свої виробництва, що будуть замовлення, й це неодмінно позначиться на розвитку всього міста. Адже чернігівські підприємства корпорації «Еталон» мають сучасну високорозвинену матеріально-технічну базу на рівні європейських стандартів, потужний працеспроможний колектив, який об'єднує 1,5 тис. працівників.

Олександр Соколов також подякував працівникам корпорації за власну модель тролейбусу «Барвінок», який випущено для Чернігова.

На урочистому заході були присутні представники найбільшої індійської машинобудівельної компанії Tаta Mоtors. Від імені свого керівництва та всього 30-тисячного колективу компанії Tаta Mоtors вони привітали корпорацію «Еталон» із 20-річчям успішної діяльності та її працівників із професійним святом. Керівник делегації наголосив, що Україна є одним з важливих ринків компанії Tаta Mоtors. Відзначено також, що саме корпорація «Еталон» привела компанію «Тата Mоtors» на європейський ринок. «В нашій корпорації є й частка Індії», - підкреслив В. Бутко.

Кращі працівники корпорації нагороджені грамотами корпорації «Еталон», грамотами Чернігівської обласної адміністрації, Чернігівської обласної ради, Чернігівської міської ради та Деснянської районної у місті Чернігові ради.

Зокрема, Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету за сумлінну працю та з нагоди професійного свята Дня машинобудівника нагороджені:

- Бистров Петро Миколайович, директор Чернігівського колективного підприємства «Пожтехніка» Добровільного пожежного товариства України;

- Зубашевський Петро Дмитрович, слюсар-ремонтник служби головного механіка товариства з обмеженою відповідальністю «Український кардан»;

- Полковніченко Володимир Іванович, налагоджувальник автоматичних ліній і агрегатних верстатів дільниці термічно-механічної обробки товариства з обмеженою відповідальністю «Український кардан»;

- Юдицький Павло Олександрович, коваль-штампувальник 5-го розряду ковальсько-пресової дільниці товариства з обмеженою відповідальністю «Чернігівський ковальський завод»;

- Коврижних Віталій Павлович, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, зайнятого на гарячих ділянках робіт, 5-го розряду служби головного енергетика товариства з обмеженою відповідальністю «Чернігівський ковальський завод».

Подяку Чернігівського міського голови за сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника оголошено:

Соколову Петру Васильовичу, електромонтеру з ремонту та обслуговування електроустаткування служби головного енергетика товариства з обмеженою відповідальністю «Український кардан»;

- Коту Анатолію Олексійовичу, начальнику конструкторського бюро служби головного технолога товариства з обмеженою відповідальністю «Український кардан»;

- Хохлу Миколі Олександровичу, заступнику начальника кузовного виробництва приватного акціонерного товариства «Чернігівський автозавод»;

- Ганжі Олександру Григоровичу, слюсарю з механоскладальних робіт дільниці передпродажної підготовки транспортного цеху приватного акціонерного товариства «Чернігівський автозавод»;

Довідково:

Корпорація "ЕТАЛОН" це сучасне, багаторівнева організаційно й економічно згуртована структура, що працює в машинобудівній галузі. Заводи корпорації охоплюють весь цикл виробництва - від виготовлення деталей до складання машин. На підприємствах корпорації впроваджено новітні технології виробництва, конструкторські ідеї, маркетингові розробки. На всіх етапах виготовлення існує контроль якості, що зробило марку "ЕТАЛОН" символом надійності.

ТОВ "Чернігівський ковальський завод" з 1 серпня 2005 року входить до складу корпорації "ЕТАЛОН" як самостійне підприємство.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: м. Кам’янець-Подільський: ...

КОМЕНТАРІ