На Тернопіллі до кінця року завершиться реконструкція Університетської лікарні

На Тернопіллі до кінця року завершиться реконструкція Університетської лікарні

27.09.15 17:15 0 616
Перевірку робіт, профінансованих з фонду регіонального розвитку, 25 вересня провів голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Очільник області оглянув реконструкцію радіологічного корпусу із надбудовою (для розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізації) комунального закладу Тернопільської обласної ради “Тернопільська університетська лікарня”, розташованого на вул. Клінічна, 1 у Тернополі.

Нагадаємо, даний об'єкт входить до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2015 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

« У 2011 році було для реконструкції вказаної споруди було використано 2 мільйони гривень, — коментує тимчасово виконувач обов'язків начальника управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації Віктор Кузяк. — В поточному році для остаточного завершення робіт щодо спорудження будівлі було виділено 19 800 мільйонів. Вже проплачені аванси, закінчуються малярні роботи. У правому крилі лікарні зведено три поверхи, у лівому — добудовується третій. На черзі — перекриття усього приміщення, щоб до настання холодів розпочати ремонтні роботи в середині. Здача в експлуатацію завершеного будівельного об'єкту планується до нового року».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцьк: микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ