У Рівненській області завершився XIV Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех–2015”

У Рівненській області завершився XIV Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех–2015”

27.09.15 15:41 0 608
25 вересня завершив свою роботу XIV Міжнародний виставковий форум “Технології захисту/ПожТех–2015”. Цього року у Форумі, який тривав з 22 по 25 вересня, взяли участь близько 80 компаній-виробників продукції у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, також були представлені численні наукові винаходи та розробки Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту та навчальних закладів ДСНС України.

Окрім виставкових експонатів, представлених на експозиційних майданчиках, в рамках Форуму проводилися й наукові заходи. Ділова програма налічувала 15 заходів. Так, в рамках Форуму Українським науково-дослідним інститутом цивільного захисту був проведений науково-практичний семінар “Перспективи запровадження в Україні системи управління ризиками виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру”, науково-практична конференція “Стандартизація – основа європейського майбутнього” та круглий стіл “Дослідження пожеж. Сучасний стан та перспективи розвитку”.

Учасники наукових заходів, які проводилися Інститутом, мали змогу визначити основні пріоритети у сфері цивільного захисту для якісного виконання органами управління та силами цивільного захисту завдань щодо забезпечення безпеки населення і територій від надзвичайних ситуацій, ефективного втілення наукових доробок у функціонування Єдиної державної системи цивільного захисту, розглянули передовий досвід провідних країн світу у сфері безпеки та заходи щодо його втілення.

Український науково-дослідний інститут

цивільного захисту
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Мебель и ее место в доме

КОМЕНТАРІ