В Закарпатській області в Хусті внаслідок ДТП загинула пасажирка легковика

В Закарпатській області в Хусті внаслідок ДТП загинула пасажирка легковика

27.09.15 12:08 0 649
Водій автомобіля «Джілі» здійснивши обгін, допустив зіткнення з вантажним автомобілем «МАЗ». Під час ДТП пасажирка легковика померла на місці, водія з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

25 вересня до чергової частини міськвідділу міліції поступило повідомлення про те , що в м.Хуст на вул.Львівській сталося ДТП.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 39-річний водій керуючи автомобілем марки «Джілі» рухався у м. Хуст із сторони с.Іза. Невпоравшись з керуванням під час обгону, здійснив зіткнення з автомобілем «МАЗ», який рухався йому на зустріч. Вантажівкою керував 55-річний водій, житель с.Іза.

Внаслідок ДТП загинула 62-річна пасажирка, водія «Джілі» з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до районної лікарні. Водій МАЗу травм не отримав.

Слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст..286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Інформація Хустського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі змагалися на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ