В Житомирській області звягельські правоохоронці вилучили наркотики у жителя району

В Житомирській області звягельські правоохоронці вилучили наркотики у жителя району

28.09.15 15:34 0 600
У результаті перевірки за повідомленням жителів Новоград-Волинського району дільничні інспектори міліції виявили в будинку жителя с. Ярунь наркотики. Розпочато досудове розслідування.

Під час проведення огляду домоволодіння 29-річного чоловіка правоохоронці виявили у підсобному приміщенні пакет із сухою подрібненою рослинною масою та пластикову пляшку з темною рідиною.

Як пояснив господар будинку, знайдене - макова солома та концентрат із неї. Він зберігав наркотичні засоби для власного споживання.

Працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу вилучили заборонені речовини. Нині вони направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області.

- За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка.

Чоловікові, відповідно до чинного законодавства, може загрожувати покарання як у вигляді штрафу, так і позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням Новоград-Волинського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ