В Житомирській області соціально-психологічна підтримка учасників АТО та членів їх сімей

В Житомирській області соціально-психологічна підтримка учасників АТО та членів їх сімей

29.09.15 10:37 0 530
Протягом року центрами соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді області надано понад 5 тисяч соціально-психологічних послуг демобілізованим учасникам АТО та членам їх сімей, сім'ям поранених та загиблих.

За сприяння центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді області 715 військовослужбовців отримали психологічну підтримку, 760 – матеріальну та гуманітарну допомогу, 48 – працевлаштувалися, 2 – продовжили навчання. 522 дитини із сімей учасників АТО оздоровились у дитячих таборах, 16 – влаштовано до дитячих навчальних та позашкільних закладів.

Щоб соціально-психологічна підтримка учасників АТО та їх сімей була ще дієвішою та ефективнішою, обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провів навчальний семінар для директорів міських та районних центрів СССДМ, який відбувся на базі Центру соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім'ям – спеціалізованого формування Житомирського міського центру СССДМ.

Головна мета Центру соціальної допомоги – підтримати учасників АТО та їх сім'ї, відповідно до потреб кожного надати психологічну, юридичну, інформаційну, соціально-педагогічну допомогу, сприяти в одержанні якісної медичної допомоги, а також всебічно допомагати у вирішенні соціально-економічних, матеріально-побутових питань. Зокрема, в Центрі надаються кваліфіковані юридичні консультації з питань оформлення соціальних пільг та видачі посвідчень учасникам бойових дій. Саме тут можна довідатися про всі питання, які стосуються учасників АТО та їх сімей, в тому числі і питання працевлаштування, повернення на попереднє місце роботи, встановлення інвалідності, отримання соціально-економічної допомоги.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: За минулі вихідні на ...

КОМЕНТАРІ