Житомирщина: землі для учасників АТО на карті області

Житомирщина: землі для учасників АТО на карті області

29.09.15 12:12 0 529
Головним управлінням держгеокадастру в Житомирській області визначено205 масивів земель державної та комунальної власності для учасників антитерористичної операції. Загальна площа всіх ділянок 2364 га, з них 62 земельних масивів розташовані на території населених пунктів та 143 земельних масивів - за межами населених пунктів.

Графічні матеріали та інформацію щодо зарезервованих земель для учасників антитерористичної операції можна переглянути за посиланням http://gudzazt.gov.ua/sklad-texnichno%D1%97-dokumentaci%D1%97.

«Процедура отримання земельних ділянок в нашій області є максимально відкритою та прозорою. Ось реальний приклад: військовослужбовці можуть переглянути зарезервовані площі через Інтернет. Згідно з чинним законодавством, землю отримають всі учасника АТО. Тому, якщо цієї землі буде замало, ми виділимо додаткові площі», - сказав голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

ДОВІДКОВО:

Учасники АТО можуть отримувати ділянки з земель державної власності (в межах областей) або комунальної власності (в межах населених пунктів) у таких розмірах:

- для ведення фермерського або особистого селянського господарства - до 2 га;

- для ведення садівництва - до 0, 12 га;

- для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки) – до 0,25 га у селах, до 0,15 га – у селищах та до 0,10 га – у містах;

- для індивідуального дачного будівництва – до 0, 10 га;

- для будівництва індивідуальних гаражів – до 0, 01 га.

Учасники АТО, зацікавлені в одержанні земельних ділянок у власність, подають до органу виконавчої влади або місцевого самоврядування за місцезнаходженням ділянки (до сільських, селищних, міських рад – для отримання ділянок з земель комунальної власності; до районних держадміністрацій – для отримання ділянок з земель державної власності) такі документи:

- клопотання довільної форми (у ньому визначається розміри та цільове призначення ділянки);

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ