В Житомирській області внаслідок пожежі селянка отруїлася продуктами горіння

В Житомирській області внаслідок пожежі селянка отруїлася продуктами горіння

29.09.15 08:03 0 549
28 вересня о 06:15 на пункт зв’язку 24-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любар надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в с. Горопаї. До служби порятунку «101» зателефонувала власниця палаючої оселі.

За словами господині, вона всю ніч палила грубку в будинку, а прокинувшись вранці, побачила в кімнаті дим. Після чого почала шукати, що горить. Коли жінка помітила, що біля грубки тліє стіна, то одразу вибігла на подвір’я та зателефонувала до оперативно-рятувальної служби.

По прибуттю до місця виклику чергового караулу вогнеборців, із даху та вікон помешкання йшов густий дим. Завдяки умілим діям бійців ДСНС вже о 06:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:45 – повністю ліквідувати. Вогонь устиг лише пошкодити стіну, домашні речі та закоптити стелю. Крім того внаслідок пожежі 41-річну господиню госпіталізовано до Любарської центральної районної лікарні. Жінка отруїлася продуктами горіння.

За версією фахівців, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при монтажі пічного опалення. Інші обставини пригоди продовжують з’ясовувати спеціалісти.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ