Луцьк представив туристичний потенціал на польському фестивалі в Замості - “Смаки міста - 2015”

Луцьк представив туристичний потенціал на польському фестивалі в Замості - “Смаки міста - 2015”

29.09.15 16:37 0 578
27 вересня Луцьк представив туристичний потенціал та частував традиційною волинською кухнею на фестивалі “Смаки міста — 2015” в м. Замость (Республіка Польща).

Луцька делегація у складі начальника управління туризму та промоції міста Наталії Бунди, начальника відділу розвитку туризму Катерини Теліпської, начальника відділу у справах сім'ї та молоді Олексія Веремійчика, голови Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан» Володимира Дмитрука, голови громадської спілки «Рукотвори Волині» Валерія Ленартовича знайомили усіх охочих із туристичними можливостями нашого міста.

Луцький стенд користувався неабиякою популярністю. Гості фестивалю цікавилися визначними місцями нашого міста, а також розпитували про події та заходи, на які можна приїхати із сім'єю на вихідні.

А ще наш стенд не оминали, бо тут частували справжнім унікальним волинським медовим кулішем, українськими варениками й князівським диво-медом. А на згадку про наше місто відвідувачі фестивалю могли придбати автентичні волинські сувеніри.

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ