У Луцьку відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

У Луцьку відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

29.09.15 13:11 0 622
З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, з метою вшанування цих людей, міський голова Микола Романюк своїм розпорядженням затвердив відповідний план заходів.

Відповідно до нього, одиноким та одинокопроживаючим людям похилого віку, які перебувають на обліку у територіальному центрі соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) міста Луцька, та тим, які потребують допомоги, буде надано одноразову грошову допомогу.

В установах, організаціях, на підприємствах відбудеться вшанування ветеранів. Буде організована виставка мистецьких виробів “Осінні мотиви”, створених підопічними територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) міста Луцька, - 1 жовтня. Цього ж дня о 14:30 у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька відбудеться літературно-музична програма “Осіннє золото” за участю аматорських колективів Будинку культури мікрорайону Вересневе. Після цього в їдальні терцентру відбудеться вогник.

За участю творчих колективів Палацу культури міста Луцька 1 жовтня о 16:00 відбудеться тематичний вечір “З пошаною і турботою”.

З метою виховання шанобливого і гуманного ставлення учнівської молоді до громадян похилого віку, ветеранів війни та праці у навчальних закладах відбудуться виховні години “Твори добро”, “Вклонімося сивині”. Серед вчителів та батьків, з метою надання допомоги у продуктах харчування одиноким людям похилого віку, які проживають у Луцькому геріатричному пансіонаті, буде організовано благодійну акцію “Милосердя”. Відбудуться тематичні конференції та зустрічі за круглим столом лідерів учнівського самоврядування “Моє ставлення до людини похилого віку, моя допомога старшим за віком людям”.

У амбулаторно-поліклінічних закладах міста протягом жовтня триватиме місячник “Зверни увагу на людей похилого віку”.

Тематичні концерти, книжкові виставки організують у школах мистецтв, бібліотеках міста, будинках культури. Зокрема, у бібліотеці-філії № 5 відбудеться урок доброти “Зігріємо серця любов'ю” - 1 жовтня о 12:00, також у бібліотечних закладах цього дня відбуватимуться тематичні зустрічі ветеранів-користувачів.

У Луцькому геріатричному пансіонаті 1 жовтня о 15:00 відбудеться вечір-вшанування “Шануємо старість” за участю творчих колективів Теремнівського будинку культури.

Окрім цього, 2 жовтня об 11:30 для підопічних центру буде організовано перегляд художнього фільму “Мій біологічний вік” 1 жовтня о 12.00.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ