Волинська область: у вихідні рятувальники ліквідували 4 пожежі

Волинська область: у вихідні рятувальники ліквідували 4 пожежі

29.09.15 09:38 0 601
Протягом 27-28 вересня рятувальники підрозділів служби "101" Волинської області ліквідували 4 пожежі.

Так, 26 вересня співробітники ДПРЧ-14 м. Ратне ліквідували пожежу цегляної будівлі у м. Ратне, що виникла у кухні через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газової плити. Окрім цього, вогнеборці ліквідували займання автівки, що зайнялася на трасі поблизу с. Видричі Ратнівського району. Вогонь встиг знищити електропроводку, акумуляторну батарею, пошкодити двигун та передню панель автомобіля.

Наступного дня через коротке замикання електромережі загорілася дерев’яна господарська споруда у селі Біличі Іваничівського району. Горіння ліквідували рятувальники ДПРЧ-18 з райцентру.

Цього ж дня зафіксована пожежа у смт Цумань Ківерцівського району, що трапилася через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті, на території присадибних господарств, а також на відкритих територіях, та, насамперед, не спалювати суху рослинність.

До початку опалювального сезону слід перевірити та відремонтувати печі опалення, а також звернути увагу на справність електромережі. У випадку необхідності залучити для їх ремонту фахівців.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: О.Соколов ...

КОМЕНТАРІ