У Волинській області рятувальники провели роз’яснювальну роботу з питань цивільного захисту із персоналом сільгосппідприємства

У Волинській області рятувальники провели роз’яснювальну роботу з питань цивільного захисту із персоналом сільгосппідприємства

29.09.15 17:23 0 594
28 вересня рятувальники провели інструктажі з питань цивільного захисту із працівниками підприємства «Волинь-зерно-продукт», що функціонує у Горохівському районі Волинської області.

Співробітники Горохівського райвідділу УДСНС України у Волинській області окреслили алгоритми дій в екстремальних ситуаціях: як діяти у випадку артилерійських обстрілів, під час терористичного акту, а також в умовах, наближених до воєнних. Крім того, розповіли персоналу підприємства про небезпеку, що несуть у собі боєприпаси різного ґатунку. Рятувальники закликали громадян не зачіпати небезпечні знахідки та не проводити з ними ніяких маніпуляцій. Натомість – позначити територію, обмежити доступ сторонніх осіб та негайно викликати піротехніків, оскільки саме спеціалісти можуть ідентифікувати боєприпаси та встановити оптимальний спосіб їх транспортування та знешкодження.

Під час інструктажу співробітники ДСНС поінформували працівників підприємства про склад тривожної валізи та наголосили, що укомплектована речами першої необхідності валіза здатна забезпечити автономне існування людини у більшості екстремальних ситуацій, коли поблизу немає води, їжі, тепла, даху над головою.

У рамках профілактичної роботи рятувальники окреслили також систему протипожежних вимог та нагадали порядок використання вогнегасника. Крім того, працівники місцевої пожежної команди селища Мар'янівка Горохівського району, що розташована найближче до цього підприємтсва, здійснили тренування з ліквідації умовної пожежі на його території.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині 18-річна ...

КОМЕНТАРІ