Хмельниччина: для вихованців місцевої школи рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: для вихованців місцевої школи рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

29.09.15 14:48 0 532
Днями віньковецькі рятувальники разом із працівниками відділу освіти районної державної адміністрації організували для вихованців місцевої школи акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

В рамках заходу працівники ДСНС організували виставку пожежно-рятувальної техніки. Діти мали можливість ознайомитися з тактико-технічними характеристиками спецавтомобілів та бойового спорядження. Вогнеборці розповіли, у яких випадках використовується те чи інше обладнання. З перших хвилин діти юрбою оточили бійців Служби порятунку – усім було надзвичайно цікаво подивитися на бойове спорядження та спецтехніку. Найбільше вразив всіх бензоріз, за допомогою якого рятувальники ліквідовують наслідки автопригод і апарати захисту органів дихання без якого робота у задимленому приміщені просто не можлива.

У доволі цікавій та ігровій формі дітям розповіли, яких правил необхідно дотримуватися, як діяти та куди звертатися по допомогу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Зокрема, розповідали, що робити під час пожежі, виявленні боєприпасів, розливі ртуті та як надавати першу долікарську допомогу собі та потерпілому. Поза увагою рятувальників не залишилась жодна дитина: усім вручили «Пам’ятки безпеки».

На завершення дітлахи сердечно подякували рятувальникам за якісно проведений захід.

Віньковецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ