У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території школи-колегіума ім. Т.Г.Шевченка

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території школи-колегіума ім. Т.Г.Шевченка

29.09.15 08:27 0 582
28 вересня на території навчально-виховного комплексу школи-колегіума ім. Т.Г.Шевченка в м. Сарни особовим складом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області були проведені з персоналом навчального закладу тактико-спеціальні навчання.

Відповідно до тактичного задуму в актовій залі колегіуму сталася пожежа. Персонал об’єкту повідомивши Службу порятунку про надзвичайну подію розпочав самостійно боротьбу з вогнем та евакуацію учнів і матеріальних цінностей. Тим часом черговий підрозділ вогнеборців, що прибули на місце пожежі задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх приміщень. Протягом 20 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

«Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані на сто відсотків» – зазначив заступник начальника 8-ї державної пожежно-рятувальної частини майор служби цивільного захисту Олександр Шахно.

Також у ході проведення ТСН було перевірено джерела зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема пожежні гідранти, що знаходяться на території закладу, проведено коригування відповідної документації.

Сарненський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині у Барському ...

КОМЕНТАРІ