У Рівненській області рятувальники провели навчання на території обласної лікарні відновного лікування

У Рівненській області рятувальники провели навчання на території обласної лікарні відновного лікування

29.09.15 16:54 0 554
25 вересня на території КЗ ”Корецька обласна лікарня відновного лікування” Рівненської обласної ради рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини провели тактико-спеціальні навчання щодо ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої пожежею у травматологічному відділенні з залученням служб цивільного захисту району.

Відповідно до тактичного задуму навчань, в одному з приміщень травматологічного відділення лікарні виникла пожежа. Персонал об’єкту повідомивши Службу порятунку про надзвичайну подію, розпочав проведення евакуації хворих. Бійці ДСНС, які оперативно прибули на місце події подали на гасіння умовної пожежі та на захист суміжного корпусу будівлі водяні стволи. Завдяки злагодженим діям рятувальних служб умовну пожежу було швидко ліквідовано та недопущено розповсюдження вогню за межі осередку загоряння.

Підбиваючи підсумки навчань, начальник 15-ї ДПРЧ ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Юрій Хіміч зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, персоналу об’єкту та задіяних служб цивільного захисту району умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню на інші корпуси. Поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та ефективно, а саме головне не допущено загибелі та травмування людей”.

Загалом, до навчань було залучено 15 чоловік персоналу аварійно-рятувальних служб та 4 одиниці спецтехніки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ