У Рівненській області співзасновника обласної спілки ветеранів та учасників АТО засуджено за корупційний злочин

У Рівненській області співзасновника обласної спілки ветеранів та учасників АТО засуджено за корупційний злочин

29.09.15 13:11 0 572
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у судовому розгляді обвинувального акта із укладеною угодою про визнання винуватості стосовно одного із засновників Рівненської обласної спілки ветеранів та учасників АТО, який вчинив кримінальне правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом).

- Вказану особу викрили у серпні цього року працівники прокуратури спільно із УСБ України в Рівненській області під час одержання від громадянина неправомірної вигоди у сумі 11500 грн за влив на прийняття рішення посадовими особами військового комісаріату про відстрочку від мобілізації, - розповів державний обвинувач, заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

У ході досудового розслідування, яке проводилося слідчим відділом прокуратури області, підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості.

? Згідно з вироком Рівненського міського суду від 28.09.2015 затверджено вказану угоду про визнання винуватості та призначено покарання вже колишньому співзасновнику обласної спілки ветеранів та учасників АТО у виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 17 000 грн, із спеціальною конфіскацією, — повідомив прокурор.

Вирок суду в законну силу ще не вступив.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ