У Львівській області піротехніки ДСНС знешкодили 27 артилерійських снарядів часів ІІ Світової війни

У Львівській області піротехніки ДСНС знешкодили 27 артилерійських снарядів часів ІІ Світової війни

29.09.15 12:40 0 531
26 вересня о 16:33 до рятувальників надійшло повідомлення, що під час прогулянки у лісовому масиві, що в сел. Брюховичі Львівської міської ради виявлено предмет зовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Під час огляду місця події фахівцями ДСНС було виявлено, ще 26 боєприпасів, а саме: 150 мм – 1 од., 122 мм – 3 од., 76 мм – 10 од., 105 мм - 13 од.

27 вересня о 13:50 піротехніками 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 27 одиниць артилерійських снарядів часів минулої війни.

Пам’ятайте! Знайдені боєприпаси (або предмети, що схожі на них) повинні бути знешкоджені тільки фахівцями. Про знахідку необхідно терміново повідомити в місцеві органи державної влади (відділи ДСНС, відділення міліції тощо). Після виявлення вибухонебезпечного предмету Ви зобов’язані: зупинити будь-які роботи в районі небезпечного місця; ні в якому разі не чіпати підозрілий предмет; організувати охорону небезпечного місця шляхом спостереження здалеку; не допускати сторонніх осіб до небезпечного предмета доки не прибули фахівці; негайно подзвонити у міліцію, а також до оперативно-рятувальної служби за телефоном 101.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ