В Івано-Франківській області губляться у лісі…

В Івано-Франківській області губляться у лісі…

29.09.15 12:52 0 588
26 вересня об 11:26 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів на горі Кострича поблизу села Кривопілля в лісовому масиві загубився 15-річний місцевий підліток.

Працівниками Верховинського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП УДСНС в області станом на 13:10 по телефону виведено заблукалого з лісового масиву та в задовільному стані супроводжено до села Красник Верховинського району.

26 вересня о 19:45 до ворохтянського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП УДСНС в області надійшло повідомлення про те, що необхідно супроводити із Говерли туристів з Хмельницького, які не повернулись до автобуса у визначений час.

О 19:55 для надання допомоги людям в район бази відпочинку «Заросляк» вирушили троє ворохтянських гірських рятувальників.

О 22:45 встановлено, що під час спуску з гори Говерла хмельничани у районі перемички Чорногірського хребта між горами Петрос та Говерла зустріли туристичну групу з Одеси, яка складалася з п’яти осіб, з них троє – діти. Одесити через складні погодні умови не могли самостійно продовжити подорож та потребували допомоги.

Станом на 02:50 27 вересня рятувальники Ворохтянського пошуково-рятувального відділення ГПРЧ АРЗ СП УДСНС в області спільно з туристами з міста Хмельницький супроводили мешканців Одеси до бази відпочинку «Заросляк».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ