В Рівному проект Рішення Про впорядкування продажу алкогольних,
 слабоалкогольних напоїв,вин столових та 
 пива...

В Рівному проект Рішення Про впорядкування продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв,вин столових та пива...

29.09.15 16:31 0 554
РІВНЕНСЬКА МІСЬКА РАДА

(54 сесія, 6 скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

17 вересня 2015 року № 5677

Про впорядкування продажу алкогольних,

слабоалкогольних напоїв, вин столових та

пива (крім безалкогольного) на території

міста Рівного

Керуючись статтею 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму", враховуючи звернення Всеукраїнського громадського руху "Твереза Україна" на Рівненщині щодо посилення боротьби зі зловживаннями у сфері продажу, споживання і реклами пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, рішення Громадської ради при Виконавчому комітеті Рівненської міської ради щодо заборони реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових в магазинах міста в нічний час (з 22-ї до 8-ї години), численні скарги мешканців міста Рівного, з метою усунення порушень громадського порядку в нічний час доби, формування в суспільстві здорового способу життя, впровадження державної політики щодо обмеження шкідливого впливу споживання алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива серед населення, впорядкування їх продажу, обмеження доступу до них підлітків та молоді, охорони їх здоров'я та через неврегульованість зазначених питань на законодавчому рівні Рівненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива (крім безалкогольного) у стаціонарних об'єктах торгівлі та малих архітектурних формах, за винятком закладів ресторанного господарства, на території міста Рівного з 22-ї до 8-ї години.

2. Оприлюднити це рішення на офіційному сайті Рівненської міської ради та в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії з питань Регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування; постійній комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій та підтримки підприємництва; постійній комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю; постійній комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку; постійній комісії з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та соціального захисту населення; постійній комісії з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв'язків з громадськими об'єднаннями та засобами масової інформації; секретарю міської ради А. Грещуку та заступнику міського голови С. Васильчуку, а організацію його виконання - начальнику Рівненського міського відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області та начальнику Управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування І. Остапенку.

Міський голова В. Хомко

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ