В Ужгороді під час святкування Дня міста,порушень громадського порядку зафіксовано не було

В Ужгороді під час святкування Дня міста,порушень громадського порядку зафіксовано не було

29.09.15 11:25 0 533
Працівники Ужгородського міськвідділу міліції на належному рівні забезпечили безпеку громадян під час масових заходів, присвячених Дню міста. Порушень громадського порядку допущено не було.

Вчора ужгородці відзначили 1122-у річницю з Дня народження улюбленого міста. На честь пам'ятної події в місті пройшли святкові заходи. Серед них: святкові концерти, відкриття середньовічного ярмарку, історична екскурсія, виставки, акції, турнір з важкої атлетики серед юнаків, відкриття меморіальної дошки випускнику ЗОШ І-ІІІ ступені №15, Попадинцю О.Ю., який загинув у зоні проведення АТО та інші.

На забезпечення охорони громадського порядку та безпеки в місцях проведення заходів із масовою участю громадян був задіяний весь особовий склад Ужгородського міськвідділу міліції. Основним завданням міліції було недопущення порушень громадського порядку, забезпечення безпечного проведення запланованих заходів.

Працівники Ужгородського міськвідділу міліції гідно впоралися з поставленими завданнями і забезпечили надійну охорону громадського порядку.

Гості міста залишилися задоволеними і отримали чимало позитивних вражень від гостинного Ужгороду.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Рівненщині виявили ...

КОМЕНТАРІ