У Рівненській області мобільний центр профорієнтації побував у Білашеві

У Рівненській області мобільний центр профорієнтації побував у Білашеві

29.09.15 11:57 0 594
24 вересня відбувся черговий виїзд фахівців Острозького міськрайонного центру зайнятості з мобільним центром професійної орієнтації у НВК «Білашівська ЗОШ I-III ступенів – дитячий садок».

Спеціалісти міськрайонного центру зайнятості ознайомили учнів із професіями, які мають попит на ринку праці, послугами служби зайнятості для молоді, розповіли про правила вибору майбутньої професії, зауваживши, що цей вибір потрібно робити усвідомлено, враховуючи власні інтереси, здібності, нахили, можливості та потреби суспільства. Молоді люди були запрошені відвідати центр зайнятості для отримання індивідуальних профконсультацій, ознайомлення з матеріалами щодо професій, навчальних закладів, підприємств міста й району та іншою корисною і цікавою інформацією.

У ході акції старшокласникам демонстрували відеофільми про професії, охочі пройшли тестування. Сталим попитом користувався в учнів роздатковий матеріал, який привезли з собою спеціалісти МРЦЗ.

У рамках виїзної акції заходами були охоплені не лише школярі. Представники служби зайнятості провели бесіду з вчителями школи з питань спільної профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю. Для оформлення профорієнтаційного куточка школи були надані інформаційні матеріали: буклети, листівки, інформаційний бюлетень „Барометр професій”.

Острозький міськрайонний центр зайнятості і надалі планує проводити різні заходи, що сприятимуть свідомому вибору професії випускниками шкіл.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ