На Вінничині жодне звернення громадян до прокуратури не залишено без розгляду

На Вінничині жодне звернення громадян до прокуратури не залишено без розгляду

30.09.15 11:31 0 535
Цьогоріч до органів прокуратури Вінниччини надійшло 8728 звернень громадян. Безпосередньо прокурорами всіх рівнів вирішено 5295, з них задоволено - 123.

Відповідно до вимог ст. 7 Закону України «Про звернення громадян» 3096 звернень скеровано за належністю до компетентних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та контролю для розгляду та вирішення по суті.

На прийомі прокурорами органів прокуратури області прийнято 5785 громадян. Особисто прокурор Вінницької області прийняв 112 осіб, його заступники - 245.

Також керівництвом прокуратури області запроваджено практику прийому громадян, які перебувають в місцях позбавлення волі. Упродовж поточного року прийнято 166 в'язнів, з них прокурором області – 63.

Органами прокуратури Вінницької області приділяється особлива увага розгляду звернень та особистому прийому громадян. “Ми враховуємо людський фактор, працюємо з кожним заявником індивідуально, роз’яснюємо людям новели законодавства та порядок і підстави звернення до суду. Жодне звернення громадян до прокуратури не залишено без розгляду”,- говорить начальник відділу прокуратури області Віта Вакар.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Стрию зіткнулися ...
Наступна новина: До кінця року тернопільські ...

КОМЕНТАРІ